Foreningen Alma - oplyser om homøopatisk og antroposofisk medicin

Foredrag med Peer Bach Boesen i København

Peer Bach Boesen – Allergicas grundlægger – er en elsket og eftertragtet foredragsholder. Nu har du en af de sjældne muligheder for at møde ham i København.


Søndag d. 28. september kl. 16 kan du høre ham på Sund Livsstil-messen i Øksnehallen til foredraget: "Homøopati – det naturlige alternativ".

Læs nyhedsbrevet på nettet
Foreningen Alma har rabatbilletter til dig. For kun 20 kr. får du adgang til både foredrag og messe hele dagen.

Vi sender rabatbilletterne kvit og frit. Send os en mail med din adresse og det antal billetter, du skal bruge. Så kan du invitere både kolleger, venner og familie med.

Peer Boesen fortæller om foredraget:
"Den homøopatiske medicin har gennem mere end 220 år hjulpet millioner af mennesker verden over. Det særlige ved den homøopatiske medicin er, at den kan virke direkte ind i det sjælelige område og derfra videre ind i det fysiske. En virkningsmekanisme, der er helt anderledes end den traditionelle syntetiske medicin. På den måde kan homøopatien ofte også tilbyde et alternativ til behandling af eksempelvis penicillinresistente bakterier og andre tilstande, hvor den etablerede medicin kommer til kort."

Peer Boesen er heilpraktiker og grundlægger af Allergica og har gennem 35 år behandlet ca. 8.000 patienter fortrinsvis med allergier, infektioner og immunsvækkelser. Til foredraget på Sund Livsstil-messen fortæller han, hvordan det i dag er blevet mere forsvarligt selv at sætte sig ind i sin sygdom og afprøve uskadelige homøopatiske lægemidler. Homøopatien tilbyder en mild og alligevel dybtvirkende hjælp, som alle kan tåle – også personer, der normalt reagerer for kraftigt på, eller ikke tåler, kemisk medicin.

Få naturlig hjælp til graviditet, fødsel og spædbørn

Har du hentet vores nye hæfte: Naturlig hjælp til graviditet, fødsel og spædbørn?

En graviditets forløb spiller en stor rolle for barnets sundhed senere i livet. Med homøopati kan vi støtte en sund graviditet og afhjælpe nogle af de problemer og skavanker, der kan opstå undervejs.

I vores nye hæfte finder du hjælp til bl.a. fertilitetsproblemer, abortfare, graviditetskvalme, ve-stimulering, nedsat mælkestrøm og meget andet.

Vi præsenterer det trykte hæfte på årets Helsam-messe i weekenden d. 20.-21. september. Men allerede nu kan du downloade hæftet lige her.

Eller du kan gratis bestille de trykte hæfter til dig selv eller din klinik. Send os en mail med din adresse, og skriv hvor mange du skal bruge. Så begynder vi at sende dem ud mandag d. 22. september.

Åreforkalkning? Få hjælp med homøopati

I Almas indikationsregister kan du søge på en sygdom eller lidelse og finde forslag til hjælp med homøopati.



Husk at logge ind på hjemmesiden, før du søger, hvis du er medlem af Alma. Så får du flere råd og resultater.
Foreningen Almas Indikationsregister
Foreningen Almas nyhedsbreve

Se de mest læste nyhedsbreve fra Alma

Vil du have mere at vide?

Se Foreningen Almas hæfter og foldere her

Find behandler eller forhandler

Find en behandler, der kan hjælpe dig
Find en forhandler, hvor du kan købe antroposofisk homøopati

Hvem kan du hjælpe med dette nyhedsbrev?

Følg Foreningen Alma på Facebook
Følg også Foreningen Alma på Facebook
Her deler vi ny viden om antroposofisk homøopati, 
naturlig helbredelse og meget andet.
Foreningen Alma udbreder kendskabet til antroposofisk homøopati i samarbejde med Allergica.

Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig Foreningen Almas nyhedsbrev.