Foreningen Alma - oplyser om homøopatisk og antroposofisk medicin

Her er vores helt nye hæfte: De 12 klassiske Cellesalte af naturlige krystaller

Dette hæfte omtaler de 12 "klassiske" cellesalte som produceres af Allergica og deres virkning.

Allergica er i dag den eneste der producerer og sælger cellesalte i Danmark.
Bemærk at Allergicas cellesalte har andre navne og numre, end de cellesalte i tabletform, der tidligere har været på markedet i Danmark. Bagerst i hæftet finder du en oversigt, så du kan sammenligne navn og nr.


"Uden salte intet liv."

Det sagde den tyske læge Wilhelm Heinrich Schüssler allerede i 1800-tallet. Her begyndte man at opdage hvilke mineraler eller salte, der danner grundlag for alle levende processer i både planter, dyr og mennesker. På den baggrund udviklede han cellesaltterapien – en naturlig, enkel og uskadelig helbredelsesmetode, som stadig anvendes verden over.
I vores moderne livsstil med stress, endeløse sansebombardementer, for lidt søvn, manglende motion og dårlig ernæring er behovet for mineraler og salte større end nogensinde. Samtidig er cellesaltterapien en enkel og overskuelig terapiform, som er let at anvende. Det er forklaringen på, at cellesaltene stadig er så populære den dag i dag.

Læs nyhedsbrevet på nettet
Vi præsenterer det trykte hæfte på årets Helsam-messe i weekenden d. 12 - 13. september. Men allerede nu kan du downloade hæftet lige her.

Fra mandag d. 14. september kan vi også sende trykte hæfter til dig, hvis du bestiller.

Lidt om cellesalte og homøopati

Homøopatiske lægemidler udvindes af stoffer fra plante-, mineral- og dyreriget. De gennemgår en særlig fortyndingsproces, kaldet potensering. Gennem denne potensering bliver lægemidlet på én gang fortyndet og gjort stærkere. På grund af fortyndingen er bivirkninger yderst sjældne. Og på en meget elegant måde kan potenseringsprocessen få medicinen til at virke direkte ind i det sjælelige område.

Det særlige ved cellesaltene er, at de både nærer cellerne direkte med de vigtige mineraler og salte, samtidig med at de stimulerer og aktiverer kroppens evne til at optage og udnytte mineraler og salte fra kosten.
Tiden før fødslen kan lettes med Chamomilla comp.
Selvbehandling
I tidligere tider overlod vi diagnose og behandling til den lærde læge. Dengang kunne vi ikke selv skaffe os dybtgående information om vores sygdom og de lægemidler, vi fik.
Lægemidler, der indeholdt bl.a. arsenik og kviksølv, og som havde voldsomme bivirkninger. Det har været både godt og ondt med den blinde tillid, bl.a. fordi vi som patienter ikke tidligere har haft mulighed for at vide, hvad vi gik ind til.
I dag vil vi gerne vide mere om vores sygdomme og de lægemidler, vi anvender. Og det har vi pga. internettet også store muligheder for. Mange, især kronisk syge, ved i dag næsten lige så meget om deres sygdom som lægen.

Dette skrift henvender sig direkte til dig som patient for at informere dig om muligheder for behandling med de homøopatiske cellesalte. Det er i dag blevet mere forsvarligt selv at sætte sig ind i sin sygdom og afprøve uskadelige lægemidler. Dog er det også stadig vigtigt at få stillet den rigtige diagnose hos lægen og nøje vurdere, om det er noget, du selv skal forsøge at behandle, eller om det kræver professionel hjælp.

Influenza? Få hjælp med homøopati

I Almas indikationsregister kan du søge på en sygdom eller lidelse og finde forslag til hjælp med homøopati.



Husk at logge ind på hjemmesiden, før du søger, hvis du er medlem af Alma. Så får du flere råd og resultater.
Foreningen Almas Indikationsregister
Foreningen Almas nyhedsbreve

Se de mest læste nyhedsbreve fra Alma

Vil du have mere at vide?

Se Foreningen Almas hæfter og foldere her

Find behandler eller forhandler

Find en behandler, der kan hjælpe dig
Find en forhandler, hvor du kan købe antroposofisk homøopati

Hvem kan du hjælpe med dette nyhedsbrev?

Følg Foreningen Alma på Facebook
Følg også Foreningen Alma på Facebook
Her deler vi ny viden om antroposofisk homøopati, 
naturlig helbredelse og meget andet.
Foreningen Alma udbreder kendskabet til antroposofisk homøopati i samarbejde med Allergica.

Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig Foreningen Almas nyhedsbrev.